Populaire AI software

Populaire AI software kun je op deze pagina vinden. Inmiddels is artificial intelligence een ware hype en dat is te zien aan de grote vraag enerzijds en de hoge kwaliteit software anderzijds. Steeds meer consumenten, marketeers, technici en ondernemers leren de mogelijkheden kennen.

 

  1. ChatGPT (Open.ai)

Je kunt het al bijna de grondlegger van de artifial intelligence noemen. Sinds de opkomst van deze tool is er een daadwerkelijke doorbraak en adoptie van AI ontstaan.

 

  1. Bard

Google moest wel met een reactie komen, want veel kenners stelden vraagtekens bij de noodzaak van de zoekmachine op lange termijn. Google introduceerde Bard, eveneens een AI-tekstschrijver.

 

  1. GETitOUT

Persona’s maken kan een ingewikkelde exercitie zijn. Toch is het een activiteit die je al vroeg in het marketingproces uitvoert, want anders is het voor het team en eventuele partners onduidelijk wie de doelgroep is. Met GETitOUT kun je snel en praktisch persona’s genereren.

 

  1. HappyCopy

E-mail nieuwsbrieven zijn een echt blijvertje. Het is nog altijd een ideale manier om je bestaande klanten te informeren over ontwikkelingen en het aanbod van jouw organisatie. HappyCopy helpt je met het schrijven van succesvolle e-mailcampagnes.

 

  1. Mentioned

Ook buiten de eigen website is zichtbaarheid heel belangrijk. Influencer marketing en linkbuilding zijn veelgebruikte technieken. Het zijn activiteiten die tijdrovens en complex kunnen zijn. Dat is precies waar Mentioned sterk in is: snel, effectief en gericht werken aan je ‘outreach’.

 

  1. Ellie

Ellie is jouw e-mailassistent, letterlijk. Deze ‘dame’ verdiept zich in jouw schrijfstijl van berichten in jouw mailbox. Op basis daarvan kan Ellie snel reacties op mails genereren, alsof je ze zelf hebt geschreven.

 

  1. Begone Spammer

Spam is ontzettend vervelend. Met Begone Spammer kun je automatisch gepersonaliseerde berichten terugsturen als antwoord op ongewenste berichten.

 

  1. Synthesia

Video is hot en toch voor velen een drempel. Wil je zelf niet in beeld, maar toch professionele video’s realiseren? Met Synthesia kun je in een handomdraai video’s maken, waarbij je zelf de persoon, de stem en de taal kiest. Erg handig voor introductie video’s en tutorials.

 

  1. Dall-E 2

Heb je genoeg van stockfoto’s? Met Dall-E 2 kun je een omschrijving invoeren en op basis daarvan unieke foto’s creëren die met behulp van AI worden gegenereerd. Zo maak je rechtenvrije foto’s die niemand anders heeft en helemaal passen bij jouw stijl.

 

  1. Descript

Video’s en podcasts worden door veel bedrijven ingezet. De montage is een hoofdpijndossier, want dat is vaak een expertise die niet in-house beschikbaar is. Met Descript kun je heel eenvoudig je beelden voorzien van professionele visuals en overlays.

Wat is Artificial Intelligence?

Kunstmatige intelligentie (AI) is een tak van de informatica die zich toelegt op het bouwen van intelligente machines die taken kunnen uitvoeren waarvoor normaal gesproken menselijke intelligentie vereist is, zoals visuele waarneming, spraakherkenning, besluitvorming en taalvertaling. Het doel van kunstmatige intelligentie is om systemen te creëren die kunnen redeneren, leren van ervaringen en problemen oplossen op een manier die vergelijkbaar is met menselijke intelligentie.

 

Er zijn verschillende soorten kunstmatige intelligentie, variërend van eenvoudige op regels gebaseerde systemen tot complexere machine learning-algoritmen die voorspellingen kunnen doen of beslissingen kunnen nemen op basis van gegevens. Enkele van de belangrijkste technieken die bij kunstmatige intelligentie worden gebruikt, zijn machine learning, deep learning en natuurlijke taal-/beeldverwerking.

 

Voordelen Artificial Intelligence

Een van de belangrijkste voordelen van kunstmatige intelligentie is het vermogen om taken te automatiseren die voorheen door mensen werden uitgevoerd, waardoor mogelijk tijd en middelen vrijkomen voor complexer en creatiever werk. AI wordt ook gebruikt in verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, financiën en transport, om de efficiëntie te verbeteren en complexe problemen op te lossen.

 

AI roept echter ook belangrijke ethische en maatschappelijke vragen op, zoals hoe ervoor te zorgen dat AI-systemen veilig, beveiligd en betrouwbaar zijn, en hoe mogelijke vooroordelen in hun besluitvormingsprocessen kunnen worden aangepakt. Er zijn ook zorgen over de impact die AI zou kunnen hebben op de werkgelegenheid, aangezien automatisering sommige banen zou kunnen vervangen.

 

Ook populair: 

Top 10 marketingsoftware

Marketingtools Alfabet

Marketing software blog